Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Hau hau... ja hyviä vointeja ja ulkoiluja kaikille 'koira'kavereille kesään siirryttäessä madotuksin ja punkkiasioiden pohtimisin! 

Olen pieni viisivuotias koirapoika (Otto) Romeo. Olen sekarotuinen-mix (chihuahua-jackrussel-beagle) - eniten minussa on chihuahuaa, sillä puolet minusta on tätä isäni perua ja äitykältä sitten toinen puoli.

Omaan huonon hammasluun ja siksi minulla on nyt ensin hammaskiven poiston jälkeen hampaitakin jouduttu ottamaan pois viime vuonna alkuvuodesta. Mitäs noista hampaista jos huonoja ovat, pärjäähän sitä vähemmälläkin. 

Mitäkö toivon vuodelta 2019? No tietenkin ettei meitä lemmikkejä unohdettaisi, vaan meistä pidettäisiin hyvää huolta ja olisimme terveitä kuin muukin perheemme missä oleilemmekin. Lisäksi tietenkin toivon mukavaa arkea ja vähän reissua kuin lomaakin ettei ihan tylsäksi oleminen kävisi - viime kesä oli kuuma, sitä en niin toivo (vähempi riittäisi sillä heikottamaanhan tuo ihan käy helle) eikä puolestaan paukkupakkasetkaan ole mitään herkkua kun tassuja paleltaa ja pissikin meinaa jäätyä ihan koipea nostaessa.

Pihallehan tuota pitää mennä tassuttelemaan ja haistelemaan käyntikortteja heinään. Olen jo vähän tottunut toisiin koiriin onneksi minäkin puistossa päästessäni käymään vapaana juoksentelemaan ja lapsiakin on vilistellyt ympärillä, joten en ihan räyhää ja murise niillekään 'kummajaisille' ihmisen taimille. Haukun kun haukututtaa ja harmittaa kun ei aina tule ymmärretyksi mitä se minä koirapoika haluan... ihan mukavaa sakkia tämä isäntäperheeni on ja hyvin ne minusta huolta pitävät! 

 

 

 

 

 

 

©2019 layout14 - suntuubi.com