Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hau hau... 

 

Sekä hyviä vointeja ja ulkoiluja kaikille koirakavereille niin tassullisille kuin heidän perheilleenkin missä vahtia ja tulija pitävät, vaikka laulellen välillä.

Olen saanut vähän ikään kuin pikkuvelicorkikoiranpennun ja vietimme 2019 aattona ensimmäistä yhteistä joulua tämän Brunon kanssa. Asustelee isosiskoihmisen ja tämän poikakaverin taloudessa rivitalossa toisella puolen koirapuistoa kuin itse. On se vaan niin pentumainen hassuttelija, että meinaa pinna palaa. Eiköhän se siitä koiraksi kasva ja kehity. On oppinut sisäsiistiksi suurimmalta osin, vaan kun oppisi vielä pissaamaan kuten pojat ja ilmaisemaan asiansa haukkumalla; kovin on hiljainen touhottaja ja arvailla vain pitää mitä mielii milloinkin. Hassun harmittomia veijareitahan me koiruudet olemme, kun meistä hyvää huolta pidetään!

 Brunon kanssa ulkoillessa ollessani pääsin 'isosiskon' syliin. Koiranpentu on jo isompi kuin minä ja kovasti kasvaa ihan silmissä..

 

 

Olen pieni kuusivuotias koirapoika (Otto) Romeo. Olen sekarotuinen-mix (chihuahua-jackrussel-beagle) - eniten minussa on chihuahuaa, sillä puolet minusta on tätä isäni perua ja äitykältä sitten toinen puoli.

Omaan huonon hammasluun ja siksi minulla on nyt ensin hammaskiven poiston jälkeen hampaitakin jouduttu ottamaan pois viime vuonna alkuvuodesta. Mitäs noista hampaista jos huonoja ovat, pärjäähän sitä vähemmälläkin. 

Pihallehan tuota pitää mennä tassuttelemaan ja haistelemaan käyntikortteja heinään. Olen jo vähän tottunut toisiin koiriin onneksi minäkin puistossa päästessäni käymään vapaana juoksentelemaan ja lapsiakin on vilistellyt ympärillä, joten en ihan räyhää ja murise niillekään 'kummajaisille' ihmisen taimille. Haukun kun haukututtaa ja harmittaa kun ei aina tule ymmärretyksi mitä se minä koirapoika haluan... ihan mukavaa sakkia tämä isäntäperheeni on ja hyvin ne minusta huolta pitävät! 

 

 

 

 

 

©2020 layout135 - suntuubi.com